felnőtt akut mieloid leukémia kezelésére (pdqто): [] -changes hogy ezt az összefoglalót (08/07/2013)

A PDQ rákinformációs összefoglalókat rendszeresen felülvizsgálják és frissítik, amint új információ áll rendelkezésre. Ez a rész bemutatja a legújabb változások erre összefoglaló, a fenti dátum.

Nagy gyógyszeripari cégek folyamatosan kutatás és fejlesztés új rákellenes gyógyszerek és kezelések, amelyeket be kell mutatni, hogy biztonságos és hatékony, mielőtt az orvos írhat fel azt a betegnek. Keresztül lymphomaclinical vizsgálatokban a kutatók hatásának vizsgálatára az új gyógyszerek egy csoportja önkéntesek a lymphoma. Következő szigorú protokoll és a gondosan ellenőrzött körülmények között, a kutatók értékeljék a gyógyszerek fejlesztés alatt, és mérjük a képességét, az új gyógyszer kezelésére limfóma, a biztonság, …

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute