Felnőttek 50+ napi képlet orális: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások, képek, figyelmeztetések és adagolás

Ez a kombináció a vitaminok és ásványi anyagok kiválasztott használják megelőzésére, illetve kezelésére vitaminhiány miatt rossz étkezési szokások, a problémákat, hogy befolyásolja a szervezet képességét a táplálkozás, étel, vagy fokozott vitaminok és ásványi anyagok miatt a stressz vagy betegség. Vitaminokra van szükség a szervezet megfelelő működéséhez is.

Ez a vitamin / ásványi anyag kombináció nagy mennyiségben tartalmaz B-vitaminok (pl, a folsav, niacin, B-1, B-2, B-6, és a B-12) és C-vitamin is tartalmaz egyéb vitaminok (A, D, és E) és ásványi anyagok, mint a cink. Ez a gyógyszer nem tartalmaz vasat, és csak egy kis mennyiségű kalcium. Ezért nem szabad használni kezelésére “vas-szegény” vér (anémia), vagy, hogy megakadályozza a csontritkulást.

Vedd ezt a gyógyszert szájon át étellel vagy anélkül, mint az orvos utasítása szerint, általában naponta egyszer vagy kétszer. Ha gyomorpanaszok bekövetkezik, akkor segíthet, hogy ez a termék az élelmiszerrel.

Vedd ezt a gyógyszert 2-3 órával bevétele előtt vagy után bizonyos antibiotikumok (például tetraciklin, kinolon mint a ciprofloxacin). Az ásványi anyagok ebben a termékben zavarhatja a antibiotikum, annak megakadályozását, hogy felszívódik.

Hányinger, gyomorpanaszok, hasmenés, bőrpír és kellemetlen ízt előfordulhat. Ha a fenti tünetek bármelyikét fennállnak vagy rosszabbodnak, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét azonnal.

Ha az orvos ezt a gyógyszert, ne feledje, hogy ő úgy ítélte meg, hogy az Ön előnye nagyobb, mint a mellékhatások fellépésének kockázata. Sok ember használja ezt a gyógyszert nem súlyos mellékhatások.

Tájékoztassa kezelőorvosát, ha ezek közül bármelyik nagyon valószínűtlen, de súlyos mellékhatások jelentkeznek: a mentális / hangulatváltozások, szokatlan gyengeség.

Egy nagyon súlyos allergiás reakció ez a gyógyszer nem valószínű, de azonnal forduljon orvoshoz, ha az bekövetkezik. Tünetei a súlyos allergiás reakció lehet: kiütés, viszketés / duzzanat (különösen az arcon és / nyelv / torok), erős szédülés, légzési nehézség.

Ez nem egy teljes listát a lehetséges mellékhatásokat. Ha azt észleli, más hatásokon kívül a fent felsorolt, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Az USA-ban –

Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088 vagy www.fda.gov/medwatch.

Kanada – hívja orvosát orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások Health kanadai 1-866-234-2345.

Mielőtt elkezdené szedni ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét, ha allergiás i; vagy bármely összetevőjére, például folsav ACI; vagy ha bármilyen más allergiák. Ez a termék inaktív komponenseket, ami allergiás reakciókat okozhat, vagy egyéb problémák. Beszéljen a gyógyszerész további részletekért.

Ezt a terméket nem szabad használni, ha bizonyos betegségek. A termék használata előtt konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével, ha: alacsony vörösvértestszám (például vészes vérszegénység, megaloblasztos vérszegénység, a B12-vitamin-hiány), magas kalciumszint, vesebetegség, májbetegség.

Ez a gyógyszer nem javallott 12 év alatti gyermekek fokozott kockázata miatt bizonyos vitaminok / ásványi anyagok kiépítése káros szintje a szervezetben.

Ezt a gyógyszert kell használni, csak akkor, ha erre egyértelműen szükség van a terhesség alatt. Beszéljétek meg a kockázatok és előnyök orvosával.

Ez a gyógyszer átjut az anyatejbe. Beszélje meg orvosával, mielőtt mell -feeding.

Az egészségügyi szakemberek (például orvos vagy gyógyszerész) már tisztában az esetleges gyógyszerkölcsönhatások és figyelemmel kíséri, hogy az nekik. Ne start, stop vagy módosítsa az adagolást minden gyógyszert, mielőtt ellenőrzése velük először.

Ezt a terméket nem szabad használni a következő gyógyszerekkel, mert nagyon súlyos kölcsönhatások léphetnek fel: altretamin, ciszplatin, levodopa.

Ha a jelenleg használt bármely gyógyszer a fent felsorolt, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét, mielőtt elkezdené ezt multivitamin.

A termék használata előtt, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét minden vényköteles és recept nélkül kapható / növényi termékek használhat, különösen: hidantoinok (például fenitoin), metotrexát, pirimetaminnal, egyéb vitamin / ásványi anyag / táplálék-kiegészítők.

Ez a dokumentum nem tartalmazza az összes lehetséges kölcsönhatásokat. Ezért, mielőtt használja ezt a terméket, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét az összes termék használatakor. Listát az összes gyógyszer veled, és ossza meg a lista orvosa és gyógyszerésze.

Ha túladagolás gyanúja merül fel, forduljon a mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. Amerikai lakosok hívhatják a helyi mérgezési központ 1-800-222-1222. Kanada lakosok hívja a tartományi mérgezési központot. A tünetek a túlzott lehetnek: A májbetegség tünetei (pl sötét vizelet, tartós hányinger / hányás, gyomor / hasi fájdalom, sárgás szemek / bőr), vesebetegség (pl, hátfájás, fájdalmas vizelés, megváltozott vizelet mennyiségét) , csontfájdalom, mentális / hangulatváltozások, súlyos fejfájás.

Tartsuk rendszeres orvosi és laboratóriumi találkozókat.

Ne feledje, hogy ez a legjobb, hogy a vitaminok és ásványi anyagok az egészséges ételek. Tartson kiegyensúlyozott étrend, és kövesse a táplálkozási irányelveket az orvos utasítása szerint. B vitaminok, a folsav, a természetben is megtalálható leveles zöldségekben és más zöldségek, és a citrusfélék. Ön is megtalálja a folsav dúsított magvak, mint a kenyér, a tészta és a gabonafélék.

Ha kihagy egy adagot, pótolja, amint eszébe jut. Ha közel van az idő a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és folytassa a szokásos adagolást. Ne vegyen be dupla adagot, hogy utolérjék.

Légmentesen lezárva, szobahőmérsékleten között 59-86 ° F (15-30 ° C) fénytől és nedvességtől. Tartsuk távol minden gyógyszer gyermekek és háziállatok.

Ne öblítse le a WC-gyógyszerek vagy ráöntjük a csatornába, hacsak nem annyira. Megfelelően dobni ezt a terméket, ha az lejárt, vagy már nincs szükség. vagy a helyi hulladékkezelő cég további részleteket arról, hogyan kell biztonságosan dobja a terméket.

Október 2015 Copyright (c) 2015

A ‘s Medicine Cabinet akkor megtekintéséhez kölcsönhatás gyógyszereket.