Függőség: mi ez?

Ha van egy függőség, akkor nem vagyunk egyedül. Szerint a jótékonysági fellépés függőség, egy hárman rabja valamit.

Függőség definíciója nem rendelkező felett csinál, szed vagy használ valamit az a pont, ahol káros lehet az Ön számára.

Függőség leggyakrabban társított szerencsejáték, drog, az alkohol és a nikotin, de lehetséges, hogy hozzászokik, hogy bármit, beleértve a

Sok oka szenvedélybetegségek kezdődik. Abban az esetben, drogok, az alkohol és a nikotin, ezek az anyagok befolyásolják az utat úgy érzi, fizikailag és mentálisan egyaránt. Ezek az érzések is élvezetes, és hozzon létre egy erős késztetést használhassák ezeket az anyagokat újra.

Mi okozza a szenvedélybetegségek?

Szerencsejáték eredményezhet hasonló mentális “magas” után a győzelem, majd egy erős késztetés, hogy próbálja meg újra és újra ezt az érzést. Ez kialakulhat a szokás, hogy nagyon nehéz lesz megállítani.

Hogy rabja valamit azt jelenti, hogy nem rendelkeznek okoz elvonási tüneteket, vagy egy “jött le”. Mert ez lehet kellemetlen, hogy könnyebb folytatni, amelynek avagy amit vágynak, és így a ciklus folytatódik.

Gyakran előfordul, hogy az addikció kikerül az ellenőrzés, mert meg kell egyre jobban kielégíteni a vágy, és elérni a “magas”.

A törzs kezelése függőség súlyosan károsíthatja a munka és a magánélet és a kapcsolatok. Abban az esetben, kábítószer (például gyógyszerek és alkohol), a függőség is súlyos lelki és fizikai hatások.

Egyes vizsgálatok arra utalnak függőség genetikai, hanem környezeti tényezők, mint például, hogy más emberek a szenvedélybetegek, feltételezik, hogy növeli a kockázatot.

Egy függőség lehet egy módja kiszűrésére nehéz kérdés. A munkanélküliség és a szegénység kiváltó függőség, valamint a stressz és az érzelmi vagy szakmai nyomás.

Hogyan függőségek is hatással van

Függőség egy kezelhető állapot. Bármi legyen is a függőség, rengeteg módon lehet segítséget kérni. Látni lehetett tanácsot orvosától, vagy forduljon egy szervezet, amely specializálódott abban szenvedélybetegek.

Online könyvtárak is segít megtalálni addiktológiai a körzetben

Beszélni valakivel névtelenül bármilyen fajta függőség, akkor is hívja a szamaritánusok a 08457 90 90 90.

Ahhoz, hogy többet megtudni a kezelést, támogatást és tanácsadást álló emberek foglalkoznak függőség, olvassa el a függőség kezelésére Q & A.

18/04 /

Segítség a szenvedélybetegségek

18/04 /

A mentális egészség hub fiatalok tanácsokat depresszió, szorongás, az önkárosító, a stressz, a megfélemlítés és a táplálkozási zavarok

Tudja meg a különbség a szex és a szerelem függőség, azok okait, következményeit és a kezelés, plusz hol kaphat segítséget

Kell gondoskodó tanácsot? Olvassa el tájékoztatónkat, hogy mindent meg kell tudni vigyázott egy beteg vagy fogyatékos relatív

Súgó és fiatalok támogatása

Szex és szerelem függőség

Útmutató a gondoskodó