futópad anya megy az arany

Május 15, 2000 – Úgy is mondhatjuk az esély halmozott ellen Christine Clark, MD, hogy egy olimpiai maratoni. Ő 38 éves. Van két energikus, mozgalmas gyerekek – 9 éves Matt és 6 éves Danny. Mint patológus, ő a kórházban a repedés a hajnal. A férje, szintén orvos, működik 60-70 óra egy héten. A kicker? Clark él alaszkai Anchorage, ahol a szabadtéri futás szezon csak öt hónapig.

Azok közülünk, akik munkahelyet, kisgyermekek, vagy mindkettő, tudom, hogy a megállapítás ideig fenntartani még egy alapszintű fitness nehéz lehet – olyan nehéz, sőt, hogy a porszívózás és felhúzására kisgyermekek rá pelenka változó táblák kezdi érezni, mint egy igazi edzést. De Clark, aki dolgozik a Providence Alaska Orvosi Központ Anchorage már fölötte akadályokra, és valahogy időt a legnagyobb kihívással: Ezen a nyáron, ő fog futni a maratont az egyesült államokbeli, a 2000-es nyári játékokon Sydney, Ausztrália.

Meglepődött? Nem te vagy az egyetlen. Februárban, amikor Clark nyert egy helyet az olimpián, elhagyta sok megdöbbent, magas rangú versenyző maga után. Ki volt ez a nő a nagy észak, whizzing által ellenére rendhagyó képzési rend és számos mindennapi feladatokat? Clark egyike azon ritka sportolók, akik sikerül a kiemelkedő nélkül szenteli, hogy egész szellem, a test és a lélek versenysport. Ő egy kiváló futó, de ő is kapott egy életet, amely képes nagy inspiráció és értékes tapasztalatokat, hogy azoknak, akik csak szeretnék, hogy illeszkedjen egy kis fitness a mi napi őrölni.

Clark régóta tudják összeegyeztetni a teljes élet és fitness. Kapott egy futó ösztöndíjat az egyetemre, és továbbra is fut át ​​az orvosi iskola, lakhely, és két terhesség. Míg a legtöbb nő megtalálja azt az elképzelést, jogging 30 font extra súly és a domború hasa egy kicsit ijesztő, Clark nemtörődöm róla. “Megcsináltam az egész kilenc hónap,” mondja közömbösen. “Ez nagyon egyszerű.

Mégis, az első 26,2-Miler csak öt évvel ezelőtt. Ő nem versenyzett a főiskola óta, és a kezdő oly sok év után nem volt könnyű, Clark elismeri. De tudta, hogy nyomjon meg.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …