glaukóma elleni szer, kolinerg, hosszú hatású (szemészeti útvonal) óvintézkedések

Ha használja ezt a gyógyszert, a glaukóma, orvosa ellenőrizni kell a szemnyomást rendszeres látogatások ellenőrizze, hogy a gyógyszer működik.

Ha lesz alkalmazni ezt a gyógyszert hosszú ideig, az orvos megvizsgálja a szemét rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer nem okoz nemkívánatos hatásokat.

Mielőtt bármilyen típusú sebészet (beleértve szemműtét), fogászati ​​kezelés, vagy sürgősségi ellátást, mondja az orvos vagy a fogorvos a felelős, és az altatóorvos vagy aneszteziológus (az a személy, aki hozza meg aludni), hogy használja ezt a gyógyszert, vagy használta az elmúlt hónapban.

Ezeket a gyógyszereket nem szabad használni, ha egy szem fertőzés áll fenn, vagy ha a szem sebesült vagy sérült. Ha bőrpír, fájdalom, vagy kisülés alakul ki, vagy ha idegen tárgy beszorul egyik vagy mindkét szemen, vagy ha szenved egy ütést a szem vagy a területen, azonnal értesítse orvosát.

Ne lélegezze be, még kis mennyiségben carbamate- vagy organofoszfát típusú rovarirtó és növényvédő szerek (például karbaril [Sevin] demeton [Systox], diazinon, malation, parationról ronnel [Trolene], vagy TEPP). Ezek növelik a gyógyszer hatása. A mezőgazdasági termelők, kertészek, lakói közösségek átesett rovarirtó vagy növényvédő szerek használata, vagy a porzás dolgozók növények ilyen termékek előállítására, vagy más személyek ki vannak téve az ilyen mérgek kell védeni magukat maszkot visel az orr és a száj, változó ruhákat gyakran, és kézmosás gyakran .

Győződjön meg róla, nem tisztult a látása, mielőtt a volánhoz, gépeket, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem tudja, hogy jól. Ez azért van, mert