hozzátéve kultúra gyakorolni

Mivel az ország lakossága továbbra is változatossá, ezért is nem a demográfiai, akik tanítanak edzés osztályok. S ezzel a kultúráknak a munkát, Ortiz és más oktatók újra feltalálja a fitness őrület népszerűsítette Jane Fonda és Richard Simmons 20 évvel ezelőtt.

Ortiz első tanított teremkerékpáros segítségével meditatív zene töltötte be a szél-szerű hangok és kísérteties fuvolák. De hamar felfedezték az erejét a latin zene. “Meg kell lelkesedést [teremkerékpározás],” mondja. “Latin zenét kap, hogy a szíve az ügyet. Ez lesz a lelked.

Egyes oktatók azt mondják, új osztályok a vágy a változás üteme. Mások meg akarják különböztetni magukat a virágzó fitness piacon.

A legegyszerűbb módja annak, hogy a különböző, hogy menjen vissza a gyökereihez “, magyarázza Ken Alan, szóvivője a Tanács gyakorlat.” Azt hiszem, fogunk látni egyre több ilyen jellegű programok a jövőben.

Abban Crunch Fitness Center Chicago, aerob gyakorlása vették egy új szintre. Élő dobos olyan latin Groove megverni egy osztály, míg a másik tartalmaz egy aerobic lekvár hip-hop zenét. Kaliforniában, kardio funk és az aerob hastánc órák a düh.

A New York-i, a jóga ment hard-core. Tagjai a New York Road Runner Club nem tud elég Power Jóga, egy osztály, amelynek középpontjában az jelent, hogy nyúlik a lábak és építeni a hát alsó izmait.

Bármi legyen is az oka Ezek létrehozását “ethnoexercise” programok, mondja Alan, jók az ipar számára. “Azt, hogy nagyobb dolgokat a menüben a nyilvánosság számára, hogy kiválassza.” Etnikai ízű programok vonzzák, akik egyébként nem vesz részt csoportos órák, és segít megőrizni a hívőket égett ki.

Alan is rámutat, hogy minden 15 év múlva, a fitness ipar kihívást jelent fordult egy új generáció a rajongók. “A lányok nem akarnak csinálni ugyanazt edzést anyjuk volt. Az árukapcsolás valami etnikai, kulturális vagy akár nemzedéki, meg hogy ez csak elég eltérő anyjuk edzés.”

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …