kar fájdalom, amikor, hogy egy orvos

Kar fájdalom oka lehet sokféle probléma, kezdve az ízületi sérülések a tömörített idegek. Attól függően, hogy az ok, a kar fájdalom lehet kezdeni hirtelen vagy fejleszteni idővel.

Sok esetben, kar fájdalom valójában származik a probléma a nyakon vagy a gerinc felső. Kar fájdalom, különösen a fájdalom sugárzik a bal karját, nem is lehet a jele a szívroham.

Kar, a váll vagy a hát fájdalom hirtelen jön, szokatlanul erős, vagy kíséri nyomás, teltség vagy szorította a láda (ezt jelzi a szívroham); Nyilvánvaló deformitás vagy kiálló csont a kar vagy a csukló, különösen akkor, ha van vérzés, vagy egyéb sérülés

Keressétek sürgősségi ellátás, ha

Még komoly kar sérülések segített kezdetben otthoni kezelés. Ha úgy gondolja, hogy van egy törött kar vagy a csukló, alkalmazni jégakku az érintett területen, és használja a hevedert, hogy segítsen tartani a karját is, amíg lehet kapni az orvosi ellátás.

Keresse fel orvosát azonnal, ha van

Ha van egy összenyomott ideg vagy ismétlődő megerőltetés sérülés, összhangban kell lennie kb terápia fenntartani a jó testtartás, és tartson gyakran szünetet a munka, és az ismétlődő tevékenységek, mint például a hangszer vagy gyakorlás a golf swing.

Ütemezése vizit, ha

A legtöbb más típusú kar fájdalom lesz jobb a saját, különösen akkor, ha elkezd R.I.C.E. intézkedések után nem sokkal a sérülés.

Öngondoskodás

keresse fel orvosát

Kar, a váll vagy a hát fájdalom fordul elő, hogy minden fajta megterhelés és mentesül a többi – esetleg jelző szívbetegség vagy mellkasi diszkomfort okozta csökkent véráramlás a szívizom (angina); A hirtelen sérülése a karját, különösen, ha hallod egy pillanat, vagy repedés hang, erős fájdalom és duzzanat a karját; baj mozog a kar rendesen, vagy fordult a karját tenyérrel felfelé, a tenyeret lefelé és fordítva

Kar fájdalom után sem javul, otthoni gondozás, növekvő bőrpír, duzzanat vagy fájdalom a sérült területet,

Pihenés. Vegyünk egy kis szünetet a szokásos tevékenységeket.; Ice. Tegyünk jeget vagy zacskó fagyasztott borsót a fájó területet 15-20 percig naponta háromszor.; Tömörítés. Használja kompressziós kötést, hogy a duzzanat csökkentésére.; Magasság. Ha lehetséges, felemelni a karját, hogy segítsen csökkenteni a duzzanatot.