szívritmuszavart (aritmia)

“Aritmia” kifejezés a szívverés szabálytalan. Ez nem feltétlenül jelenti azt, a szívverés túl gyors vagy túl lassú. Ez csak azt jelenti, hogy ki a normális ritmust.

Érintő több ezer sok ember a világon évente, szívizomgyulladás egy betegség, melyet gyulladás a szívizom (myocardium). Pontosan hány embert érint nehéz tudni, mert szívizomgyulladás gyakran nem okoz tüneteket; A széles fertőzések és egyéb problémák vezethet szívizomgyulladás, amely gyakran alakul ki, akik egyébként egészséges. Megelőzés vagy azonnali fertőzések kezelése az egyik legjobb módja, hogy megakadályozzák a szívizomgyulladás.

Aritmiák lehet egy vészhelyzet, vagy lehetnek ártalmatlan. Ha úgy érzi, valami szokatlan történik a szívverés, hívja a 911, így az orvosok megtudja, miért ez történik, és mit kell tenni vele.

Lehet, hogy az aritmia akkor is, ha a szíved egészséges. Vagy megtörténhet, mert van

A sokféle ritmuszavarok közé

Korai pitvari kontrakciók. Ezek a korai extra ütés, hogy indítsa el a szív felső kamrái, az úgynevezett pitvarok. Ezek ártalmatlanok, és általában nem igényelnek kezelést.

Korai kamrai összehúzódások (PVC). Ezek közül a leggyakoribb ritmuszavar. Ők a “kihagyott szívverés” mindannyian néha úgy érzi. Ezek a stresszhez kapcsolódó, vagy túl sok koffein, vagy nikotin. De néha, PVC oka lehet a szívbetegség vagy elektrolit egyensúly. Ha van egy csomó PVC, vagy a tünetek a hozzájuk kapcsolódó, lásd a szív orvos (kardiológus).

Pitvarfibrilláció. Ez a közös szívritmuszavart okoz a felső kamarák a szív abnormális összehúzódását.

Pitvarlebegés. Ez az aritmia, hogy általában a szervezett és rendszeres, mint a pitvarfibrilláció. Ez történik leggyakrabban a szívbetegek és az első hét után szívműtétet. Gyakran változik a pitvarfibrilláció.

A kórkép (PSVT). Egy gyors szívverés, általában szabályos ritmus, kezdve felett a szív alsó üregei, vagy kamrákba. PSVT kezdődik és végződik hirtelen.

Kiegészítő útvonal tachycardia. Tudod kap egy gyors szívverés, mert van egy plusz út között, a szív felső és alsó kamra. Olyan ez, mint ha volt egy extra út hazafelé, valamint a szokásos útvonalon, így autók mozoghat gyorsabban. Amikor ez történik a szívedben, ez okozhat gyors szívritmus, amelyet az orvosok hívja tachycardia. Az impulzusok, hogy ellenőrizzék a szívritmust járja a szív nagyon gyorsan, így verte szokatlanul gyors.