Új apja útmutató az első hetekben otthon

A nap, amit álmodott hónapokig végül itt. Ön és partnere haza az új baba – te egy család! Eddig ez volt a vad utazást. Senki sem készített, hogy az intenzitás és a csoda a szülés. De most, hogy te otthon, a felesége egy kicsit nyűgös, és fájó, és egyikőtök sem kezd aludni.

Kétségtelen, hogy a szülés a nőket érinti mind érzelmileg és fizikailag is. Ezek az első néhány hét különösen szüksége van a támogatást és megértést. Annak érdekében, hogy tárgyaljon az első napokban az apaság, itt egy útmutató, hogy néhány változás a társad tapasztalható, és hogyan lehet ott neki.

Fizikai változások. Az Ön partnere valószínűleg úgy érzi, egy kicsit törékeny után a borzongás a szülés. Akár szült császármetszés vagy hüvelyi, ő lesz fájdalmas. Recovery egy C-szakasz értelmében ő korlátozza a tevékenységét egy pár hétig. Ha ő hüvelyi úton, talán van némi vérzés és a hüvelyi folyás hetekig, már ha ő egy hüvelyi szakadás. Lehet, hogy van fájdalmas vizelés vagy akaratlan szivárgás vizelet, az úgynevezett vizelet-inkontinencia. Mindennek tetejébe, hogy ő lehet a székrekedés vagy aranyér a törzs a szállítás. Elég, hogy lerövidíti bárki biztosítékot.

Amit megtehetsz

Hangmagasság, amennyire csak lehetséges; Légy mestere a változó pelenkák és fürdés a baba; Segíteni ezzel a háztartási munka nehezét: bevásárlás, mosás, és az étkezést; Legyen türelmes, különösen, amikor a fizikai kontaktust. Ez eltarthat bárhol 4-6 hétig neki, hogy teljesen meggyógyítani, és akkor ő nem lehet készen áll a szexre. Hadd tegye meg a vezetést, és mutatják szeretet az Ön ölelést és csókokat. Azt is lehet értékelni az alkalmi láb dörzsölje.

A szoptatás nem lehet a szél. Bár úgy tűnik, mintha jöjjön természetesen a szoptatás nem egyszerűen minden anyukák és a gyerekek. Az Ön partnere lehet, hogy csalódott, ha a csecsemőnél baj etetés. Lehet, hogy van mellbimbó az első, míg a baba megtanulja mellre megfelelően. Néhány nő kap eltömődött tejcsatorna, ami lehet egy fájdalmas probléma. És mivel a babának enni minden 2-3 órában, anya nem kap sok alvás sem.

Tippek gyomorégés Relie; Egészséges Diapering: A Basic; Fogászati ​​Látogatás a terhes nők

Egészséges Receptek Mínusz a Heartbur; Védje meg családját A Germ; Zavarba inkontinencia?