Útmutató a pilates

Minden, amit tudni kell a kezdetekhez a pilates, beleértve az ingyenes pilates videó edzések, találni egy osztály, és az egészségügyi ellátások pilates.

Pilates célja, hogy erősítse a szervezet egységes módon, különös hangsúlyt fektetve a fő erőssége, hogy javítsa az általános fitness és jólétét. Pilates gyakorlatokat végeznek egy matt vagy speciális berendezések, mint például a reformátor, a Cadillac és Wunda szék. A rendszer csigák és rugók, fogantyúk és hevederek, a berendezés rendelkezik sem ellenállás vagy támogatás, attól függően, hogy az Ön igényeinek.

Pilates fejlesztette ki a német származású Joseph Pilates, aki hitt a mentális és fizikai egészség szorosan összekapcsolódik. Módszere hatott a nyugati típusú gyakorlatok, beleértve a torna, az ökölvívás és a görög-római birkózás. Pilates emigrált az USA-ban az 1920-as és műtermet nyitott New Yorkban, ahol tanított a módszer – amit az úgynevezett contrology – több évtizeden keresztül.

Pilates valamit ajánlani minden korosztály és képességekkel és fitness, a kezdőtől a élsportolók. A készülék alkalmazható, hogy támogatást nyújtson a kezdők és az emberek bizonyos egészségügyi feltételek, valamint az ellenállás az emberek szeretnének megtámadni a szervezetben. Mielőtt bármilyen edzésprogram, azt javasoljuk, hogy kérjen tanácsot orvosától vagy egy egészségügyi szakember, ha bármilyen egészségügyi problémája van, mint például az egészségi állapotuk vagy sérülés.

Mi pilates?

Sok jelentések az egészségügyi előnyei pilates. Azonban ezek közül kevés volt kitéve szigorúan tudományos vizsgálat és van szükség a további kutatásokat ezen a területen. A gyakorlók mondjuk rendszeres Pilates gyakorlatok segítségével javítja a testtartást, az izomtónus, egyensúly és közös mobilitást, valamint enyhíti a stresszt és a feszültséget. Az élsportolók számára, beleértve a táncosokat, pilates kiegészíthetik a képzés fejlesztése révén az egész test erejét és rugalmasságát, és segít csökkenteni a sérülésveszélyt.

Van némi bizonyíték arra, hogy a pilates is a fájdalmat, hogy az emberek nem specifikus derékfájás. Használata készülék lehetővé teszi, hogy valaki hátfájás elvégzésére gyakorlatokat támogatásával. A gyakorlatok hatékonyak legyenek, azokat ki kell igazítani az egyéni és leellenőrzik megfelelően képzett egészségügyi szakember. Pilates tanárok nem orvosilag képzett és nem írhatja elő, kezelésére vagy kínálnak terápiát.

Pilates sorolják, mint az izom erősítő tevékenység, amely segít fenntartani az egészséges testsúlyt. Osztályok változó intenzitással: lehetnek enyhe, vagy dinamikus és felajánl egy szilárd edzés. Ha azt szeretnénk, hogy lefogy, akkor tanácsos kombinálni pilates az egészséges táplálkozás és némi aerob tevékenységek, mint például az úszás, a gyaloglás és a kerékpározás.

Próbálja ki pilates edzés videó

Pilates egy kis hatású formáját gyakorolja, így a sérülések ritkák. Azonban fontos, hogy talál egy képzett tanár és egy osztály alkalmas arra, hogy az edzettségi szint és a képesség. Pilates tanárok nem orvosilag képzett, így ha lábadozik sérüléséből, azt tanácsoljuk, hogy kérdezze meg orvosát vagy a megfelelő egészségügyi szakember az alkalmasságát bizonyos gyakorlatok vagy mozgás megkezdése előtt egy osztály.

Bár a módszerek eltérőek, pilates, jóga egyaránt fejleszteni erőt, egyensúlyt, a rugalmasság, a testtartás és a jó légzési technika. Mindkét rendszer hangsúlyozzák a kapcsolat a fizikai és mentális egészség, bár a jóga nagy hangsúlyt fektet a relaxáció és meditáció használ. Pilates végzünk mind a készülékek és szőnyeg, míg a klasszikus jóga nem igényel berendezés. Pilates gyakorlatokat végzett áramlási mozgás nélkül statikus pózok kapcsolódó jóga.

Ki Pilates?

Joseph Pilates eredetileg kidolgozott több mint 500 különböző gyakorlatot az ő rendszere, amelyek közül 34 volt mat gyakorlatok. Mat a munkájuk során hagyományos pilates berendezések, mint a mágikus körök vagy kézi súlyok, valamint a nem-pilates felszerelés, mint a szakaszon zenekarok, edzőterem bálok és hab hengerek. Pilates készülékekkel használja tervezett berendezés Joseph Pilates, mint a Reformer, Cadillac, Wunda szék, gerinc korrektor és létra Barrel.

Mat és készülék pilates lehet igazítani a különböző szintű fitness és a képesség. Azonban, ha nem tud feküdni egy matt bármilyen okból, a berendezés alternatív módon gyakorolja.

Pilates lehet tanítani az egy-az-egyben vagy csoportos alapon. Ha van olyan egészségi állapot, amely Fokozott figyelmet igényel, ellenőrizze a pilates tanár, hogy az osztály alkalmas. Osztályok készülékek nyújtanak magasabb szintű egyéni figyelmet, de ők általában drágább.

Pilates lehet tanítani egy dedikált pilates stúdió berendezés, vagy egy nyílt területen szőnyeg és kisgépek. Mindkét szőnyeg és készülék pilates lehet tanítani magántulajdonban vagy kis csoportokban, a legtöbb osztály tartó 60 perc.

pilates kezdőknek; pizsama pilates

Ideális esetben, berendezés osztályokat kell tanítani az egy-az-egyben alapon, és körülbelül maximum 12 mat munka, hogy biztosítsa a személyes figyelmet lehet biztosítani. Csoport készülék osztályok népszerű, de egy bizonyos fokú tapasztalat berendezés használatával ajánlatos, mielőtt csatlakozott a csoport osztályban.

Milyen egészségügyi előnyei pilates?

Bárki nevezik magukat pilates tanár jelenleg nincs jogi előírás regisztrálni kell, vagy egy pilates képesítést. Van egy országosan elismert 3. szintű minősítési mat-alapú pilates oktató, de nem minősítési tanítás pilates berendezés alkalmazásával.

Amikor kiválasztunk egy pilates tanár, akkor érdemes a tapasztalataikat, és a minősége a képzés, valamint a személyiség és egyetértés. Tapasztalt tanárok általában átestek legalább 450 tanárképzés óra alatt több hónapig vagy évig.

18/05 /

18/05 /

Lehet pilates segíthet csökkenteni a hátfájás?

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Javítani kell a szilárdság, egyensúly és rugalmasság érhető el lépésről-lépésre útmutatók

Vicky Joseph éveket töltött keresi a gyógymódot neki hátfájás. Tudja meg, mi végül segített neki

Hogyan kell elkezdeni a jóga, beleértve az egészségügyi ellátások, jóga stílusok kezdőknek, és találni egy osztály

Minden, amit tudni kell a tai chi, beleértve az egészségügyi ellátások, a különböző stílusok és a kezdetekhez

Növelje egészség és fitness szórakoztató és praktikus ötlet, hogy az aktív és javítja az általános egészségi

Tud pilates segíteni a fogyásban?

Lehet megsérül magam pilates?

Mi a különbség a pilates és a jóga?

Mi a különbség az eszközök és mat munka?

Kiválasztása pilates osztály

Szolgáltatások az Ön közelében

Gyakorlatok az idősek

‘My keresést egy hátfájás gyógyítani ”

Útmutató a jóga

Útmutató a tai chi

Egészség és Fitnesz